Stel gerust uw vraag, wij reageren altijd binnen 24 uur!

IMPRESSIES

Hieronder enkele voorbeelden van feesten waar Mister DJ aanwezig mocht zijn. 

Voor meer en meer recente video’s en beelden bekijk onze Facebook of onze Instagram profielen.

Video's

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Click here to Troubleshoot.

100% klanttevredenheid

"Gebaseerd op de feedback van meer dan 2000 klanten"

Foto's

Reviews

2000+

tevreden klanten

"Dat niets te gek was, bleek wel toen wij je vroegen of je op onze bruiloft in Italië wilde komen draaien! Wij wilde alles zoals in Italië maar wel een feest zoals alleen een echte Brabander dat kan maken. Je hebt alles meegenomen en ervoor gezorgd dat wij ons feest hebben kunnen vieren zoals zij dat wilde. We zijn je heel erg dankbaar voor het feit dat je dat voor ons wilde doen. Heel erg bedankt en tot op ons jubileumfeest!"
Ayla & Angelo
December 2017

15+

Jaar ervaring

"Bart, ondanks de extreme hitte heb je het gewoon voor elkaar gekregen om iedereen gisteren op onze bruiloft op de dansvloer te krijgen. Wij genieten nog lekker na van onze speciale dag en gaan gauw het vliegtuig halen. Hartstikke bedankt!
Silas & Kim
Juli 2016

100%

tevredenheid

"Wat was het mooi op onze speciale dag. We leverde een lege kale schuur aan en er is een prachtig aangekleden ruimte van gemaakt met de doeken enz aan de zijkant en de verlichting maakte dat helemaal af. Je advies hierin is heel goed en welkom geweest want ander was het nooit zo geworden. We wisten niet dat een kale schuur zo mooi en knus kon worden!! Heel erg bedankt daarvoor."
Familie van Liempt
December 2017