Stel gerust uw vraag, wij reageren altijd binnen 24 uur!

Mister DJ

Onze Werkwijze

Nadat je ons online of offline tegen bent gekomen zullen we contact met je opnemen om een persoonlijk kennismakingsgesprek in te plannen met jullie DJ. De DJ zal voorafgaand aan dit gesprek jullie datum al reserveren in zijn agenda. In het gesprek zullen we aan de hand van onze uitgebreide vragenlijst jullie wensen bespreken. Na afloop van het gesprek zal er een passende offerte worden gemaakt, wanneer jullie 100% tevreden zijn over het voorstel mogen jullie het goedkeuren en zullen wij alles in gang zetten om van jullie feest een topfeest te maken. 

Zo’n 6 weken voor jullie feest zullen jullie per mail de Mister DJ vragenlijst ontvangen, deze mogen jullie dan ook geheel naar eigen wens invullen en deze vragenlijst zal leidend zijn voor jullie feest. Zo kunnen wij garanderen dat jullie feest volledig naar jullie eigen smaak word ingevuld.

Contacteer ons nu
Neem nu vrijblijvend contact met ons op en we zullen er alles aan doen om al je vragen te beantwoorden!

Ons Team

Ons team bestaat uitsluitend uit de gezelligste DJ’s en het beste personeel. We werken altijd op een persoonlijke doch professionele manier om er keer op keer een gezellig Brabants feest van te maken.

Bij Mister DJ zijn we enorm trots op alle positieve klantreacties die we hebben ontvangen en de vele bijzondere momenten die we mede mogelijk hebben kunnen maken

 

Bart van de Weijer
Oprichter en DJ
Echte Brabantse gezelligheid, met zijn allround insteek en entertainende kwaliteiten kan Bart van ieder feest een knalfeest maken.
Ruben de Poorter
Special FX
Voor een extra dimensie in Verlichting of Special FX Als Vlammen of CO2 ben je bij Ruben aan het juiste adres.
Leslie Moree
Saxofonist
Hij speelt met alle mogelijke muziek mee en begeeft zich middenin het publiek. Met Leslie Moore word er een extra dimensie toegevoegd aan je feest.
Wouter Hollandsen
Fotograaf
Met zijn grote ervaring als partyfotograaf is niets te gek! Boek hem nu, zodat jullie voor altijd die dierbare momenten hebben vastgelegd in professionele kwaliteit.
Malou van de Weijer
Administratie
De vrouw van Bart en zijn rots in de branding. Zij zorgt achter de schermen voor alle administratieve zaken rondom Mister DJ en staat hem bij waar nodig.