Stel gerust uw vraag, wij reageren altijd binnen 24 uur!

OVERIGE FEESTEN

Een bedrijfsfeest voor de deur? Net geslaagd voor je eindexamen, een bijzondere verjaardag of iets anders te vieren? Mister DJ helpt er een succes van te maken! De DJ’s van Mister DJ zijn van alle markten thuis en kunnen u feest perfect verzorgen.
Een goed feest is pas compleet met een echte DJ die weet wat het publiek wil en de dansvloer met gemak vol krijgt.

 

Zakelijke evenementen

Bij een succesvol bedrijf hoort een succesvol feest. Of je nu een personeelsfeest, een jubileum of een netwerkborrel organiseert, Mr. DJ heeft veel ervaring in het draaien op zakelijke evenementen en levert de kwaliteit en professionaliteit die passen bij een succesvolle organisatie. 

 

Met een nette en representatieve uitstraling verzorgt Mr. DJ de muzikale invulling voor elk zakelijk feest. Zo verloopt alles vlekkeloos.

 

Mister DJ - Foto 10

Personeelsfeest

Je personeelsfeest tot in de puntjes verzorgd? Op je verzoek kunnen wij van iedere locatie een feestlocatie maken of je nu in de lokale kroeg of in de eigen kantine of bedrijfshal een feest wilt geven, wij kunnen het volledig verzorgen. Van 30 tot 300 personen? Geen probleem voor de DJ’s van Mister DJ. 

Bedrijfsborrel

Wil je volledig in stijl een borrel geven binnen je bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij denken mee in ieder mogelijk thema, van aankleding tot muziek zullen wij de borrel verzorgen. Je kunt hierbij denken aan een kerstborrel waarbij iedereen voorzien wordt van kerstmutsen of waarbij wij de kantine omdopen tot kerststal. Uiteraard met de bijbehorende muziek en sfeervolle verlichting. Is er wat anders te vieren of is het zomaar tijd voor een borrel? Dan bent u bij Mister DJ aan het goede adres!

Jubilea

Een bijzondere verjaardag te vieren? Je wordt 30, samen 80 of je ziet Abraham of Sarah komend jaar! Neem dan voor jullie knalfeest contact op met Mister DJ. Onze DJ’s hebben jarenlang ervaring met de meest uiteenlopende jubileumfeesten. Van 16 tot 65 jarigen, wij zijn van alle markten thuis. Door middel van onze bijzonder persoonlijke werkwijze zullen wij al je gasten laten zien dat het jouw feest is. Dit doen wij door vooraf een persoonlijke kennismaking in te plannen waarin we benadrukken wat jij precies wilt!